Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Ytterdører

HUSETS SMYKKE. Like mye en vakker detalj som en trygg beskyttelse. Ytterdøren bidrar til husets særpreg og holder samtidig været og verden ute. Våre limte, isolerte ytterdører bygges en og en eller i svært små serier. Materialet er alltid massivt tre. Alt fra sammensetting til panelarbeider gjøres for hånd av en håndverker som har ansvar for alt arbeid med døren. Ettersom det meste gjøres for hånd, er alt fra mål og materialer til design tilpassbart. Hvis du f.eks. vil ha en viss ytterdør som pardør, er det fullt mulig hos oss.

Ytterdører fra Bovallstrand

Bovalls dørbyggeri tilbyr et stort sortiment av ytterdører I mange treslag og utførelser. Siden vår start i 1943 har vi vært opptatt av å lage trädører som ikke bare er vakre og unike, men som også holder lenge. De første ble bygd for det Båhuslenske kystsamfunnene, i nær områdene til vår fabrikk. Til tross for at de står værutsatt til, er mange av dem fortsatt i bruk, 70 år senere.

I vårt sortiment finner du alt fra tradisjonelle ytterdører til ytterdører med moderne design. Et antall av våre dører er også bygd med tradisjonell konstruksjon i form av en rammedør. De fleste får man også med glass, side lys, overlys, sparkplate eller etter dine ønsker. I vårt sortiment er alle muligheter for å finne en høykvalitetsdør, med unikt og vakkert utseende til stede.

Når du vil ha en dør ikke alle andre har
Alle våre dører er laget på kunnskap fra tre generasjoner dørbyggere. Hver detalj følges av en og samme dørbygger. Treverket som brukes er nøye utvalgt og miljømerket. Alle våre dører er produsert i FSC- sertifisert tre. I våre ytterdører bruker vi teak, eik, frejo og furu. Alt trevirke er FSC sertifisert (Forest Steward Council). Våre dører bygges for hånd og på bestilling, slik at de kan tilpasses akkurat ditt hjem og dine mål. Det gjør din dør unik. Vi lager alle våre ytterdører på bestilling, og det er først etter at du har godkjent dørens tegninger vi starter produksjonen. Det gjør at du kan kjenne deg trygg på at du får en dør som passer akkurat ditt hjem.

Hvorfor vi bruker miljømerket tre?
Som dørbyggere med nærhet til både havet og naturen er det viktig å ta ansvar for miljø og omgivelsene. Det både kjennes riktig og er riktig. En viktig del av vårt kontinuerlige miljø arbeide er å utelukkende bruke miljømerket tre i våre dører. Velkommen til Bovalls – tre generasjoner med dørbyggere.

Til toppen